John van den Brom.
Volledig scherm
PREMIUM
John van den Brom. © Photo News

Op de koffie bij John van den Brom, die voor het eerst praat over zijn ontslag: “Genk heeft meer kwaliteit dan Anderlecht”

VoetbalTijd heelt alle wonden, heet het. Zeker als je die tijd samen met je geliefde kunt doorbrengen, rondtrekkend door Florida. John van den Brom (55) moest even weg na zijn exit bij Racing Genk. Nu is hij wel klaar om voor het eerst zijn verhaal te doen. “Als ik gekke dingen had gedaan, dan had ik mezelf iets kunnen verwijten.”

6 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    John is een goede en bekwame trainer die aanvallend voetbal speelt. Deed het óók goed bij Anderlecht trouwens. Zijn opvolger bij Genk Storck behaalt niets méér, noch in punten, noch in plaatsen, noch in spektakel.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    In Utrecht waren ze blij dat John weg was en het schoonste van al ze kregen van Genk nog een pak geld voor, de manier waarop John werk is max. goed voor één jaar. In Play-offs verleden jaar speelde Racing iedereen naar huis en er boven op nog het mooiste voetbal ook. De eerste fout die John maakte was niet met het zelfde elftal vertrekken die zo fantastisch waren in de play-offs maar met zijn twee transfer waar er één van weg is.
  • Eddy Willems

    2 jaar geleden
    Samen met het aantrekken van Patrick Janssens destijds is het ontslag van Van den Brom een van de grootste blunders die het bestuur van RKC Genk de laatste 10 jaar heeft gedaan.
  • Tony Salta

    2 jaar geleden
    Genk had hem vroeger moete buiten gooien dan dan had. Genk minstens 10 punten meer gehad.
  • Jan Daems

    2 jaar geleden
    Toffe pee en jammer dat hij aan de deur werd gezet, 'k ben er zeker van dat hij het tij had kunnen keren. Als de verwachtingen van de clubleiders wat realistischer geweest waren dan zat John nu nog op post. De tijd zal wel uitwijzen of het de juiste beslissing was. Hopelijk vind je snel een nieuwe uitdaging John want ik ben er zeker van dat jouw aanpak de juiste is. Alvast veel respect en waardering!