© ss

Wetenschappers onthullen: als vrouw dit doet in bed, is de kans groter dat ze vreemdgaat

Vrouwen die hun orgasme faken. Het onderwerp is niet nieuw. Nu hebben Amerikaanse wetenschappers echter aangetoond dat er bij vrouwen een link is tussen het faken van hun orgasme en vreemdgaan.

nadb

Onderzoekers van de universiteit van Missouri ondervroegen een groep van 138 vrouwelijke en 121 mannelijke studenten met een heteroseksuele relatie.

Aan de vrouwen werd gevraagd hoe intens en hoe frequent hun orgasmes zijn. De mannen kregen de vraag hoe vaak ze denken dat hun vriendin een hoogtepunt bereikt tijdens het vrijen. Alle deelnemers werd ook gevraagd of ze hun partner ooit al bedrogen hadden en of ze verwachten dat zoiets in de toekomst nog kan gebeuren.

Aan de hand van de antwoorden concludeerden de onderzoekers dat er een verband is tussen het vrouwelijke orgasme en de kans op ontrouw. “Bij vrouwen die vaker doen alsof ze een orgasme krijgen, is de kans dat ze vreemdgaan groter”, zeggen de auteurs van de studie Human Female Orgasm As Evolved Signal.

Een link tussen hoe vaak ze effectief een orgasme krijgen en ontrouw was er echter niet. Conclusie: het maakt niet uit als jouw vriendin niet vaak klaarkomt. Maar als ze begint te doen alsof, wordt het gevaarlijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer