“Nee, ananas hoort écht niet thuis op een pizza”: 5 pizza-chefs over hoe je zelf het perfecte exemplaar maakt thuis
Wie niet in Italië geraakt deze zomer niet getreurd: ook thuis kan je genieten van een heerlijke pizza in warme temperaturen op je terras. Al kan je niet elke pizza zomaar ‘pizza’ noemen volgens deze 5 pizza-chefs uit Brugge, Genk, Gent, Leuven en Antwerpen. We passeerden om te weten te komen hoe je best aan de slag gaat met deeg en beleg om dat vleugje Italië op tafel te krijgen. En bak je die dan in een houtoven of een gasoven? “Een goede pizza telt maar drie of vier ingrediënten.”
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Christine kookt als alleenstaande voor 92 euro per week: hoe pakt ze dat aan? “Ik kan vaak 25 tot 30% besparen op vlees”
-
Livios
Gebruik azijn nooit op beton of natuurstenen die kalk bevatten: zo ga je wél voor een brandschoon en schadevrij terras
Kan je terras nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is het reinigen geen overbodige luxe. Met deze onderhoudstips van bouwsite Livios ben jij helemaal klaar voor de heerlijke lentezon. -
Exclusief: al het smakelijke nieuws van HLN Eten elke week in je mailbox
HLN Eten bundelt alle nieuwtjes uit foodie-land op één pagina. Wil je graag als eerste op de hoogte blijven van al dat lekkers? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief waarin al het smakelijke nieuws verzameld staat. -
-
Welke noten zijn het duurst en welke het goedkoopst?
-
KIJK. Getest: met de hond op restaurant: "Enkel de groentjes bleven liggen”
In Restaurant De Savoye in Knokke-Heist kan u samen met uw hond terecht voor een diner. Chef Ignace serveert er zijn ‘menu Wouf-Waf’, een maaltijd speciaal voor honden. Volgens de chef is er voldoende vraag naar. De hond Lucky mocht eens proeven van de speciale menu, dat bestaat uit gepofte, glutenvrije rijst, wat groenten en vers kwaliteitsvlees. De viervoeter kon het eten wel smaken, al bleven de groentjes toch liggen. -
HLN Shop
Eerste hulp bij verveling tijdens de paasvakantie: met deze vijf uitstappen plan je je verlofdagen vol plezier
Kijken jij en de kids halsreikend uit naar de paasvakantie? Haal dan maar snel je agenda boven, want er valt die twee weken een hoop meer te beleven dan eieren rapen. HLN Shop grasduint door het lijvige aanbod en selecteert vijf toppers. Van een duizelingwekkend hoogteparcours tot een avontuur zes meter onder de grond: deze familie-uitstapjes willen jullie niet missen. -
Volgens deze supermarkt zitten er geen walnoten in een bakje walnoten: “Het is een inbreuk tegen de wetgeving”
-
PREMIUM
Hoe herken je een goéde eclair? Joost Arijs legt uit voor dag van de eclair: “Moet aan deze 3 criteria voldoen”
-
PREMIUM
"Wij bestellen nog maar één glas wijn": 50 Vlamingen delen hoe ze besparen op de restaurantrekening
Restaurants zijn vandaag 15 procent duurder dan twee jaar geleden. En dat voelen we: onze HLN-rondvraag toont dat een op de twee Vlamingen minder uit eten gaat. Geldexpert Stijn Baert en trendwatcher Saskia Neirinckx verhelderen waarom prijzen zo stijgen, en vijftig Vlamingen verklappen hoe ze de kosten van hun etentjes drukken. “In zo’n restaurant geniet je soms voor 19 euro van soep, voor-, hoofd- en nagerecht.” -
Livios
Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren. -
PREMIUM
Klopt het dat je rijst niet opnieuw mag opwarmen? En moet je rijst wassen voor je het kookt? 7 vragen beantwoord door 3 experts