AFP
Volledig scherm
© AFP

Koningin Elizabeth (95) test positief op Covid-19

RoyaltyDe Britse koningin Elizabeth (95) heeft positief getest op Covid-19. Dat laat Buckingham Palace weten in een statement. De Queen zou last hebben van milde symptomen die overeenkomen met een verkoudheid. Volgens het paleis gaat Elizabeth komende week al opnieuw aan het werk. Al zou ze zich voorlopig focussen op “lichte” taken.

5 reacties

  • Jean Petermans

    2 jaar geleden
    Het was dan toch niet zo toevallig dat ze nog maar pas verklaarde dat het haar grote wens was dat Camilla toch koninging zou worden, ze voelt blijkbaar dat het einde nadert .
  • Peter van Goyen

    2 jaar geleden
    Mevrouw wordt in april 96 jaar, we gaan toch niet geschokt doen dat ze een klein beetje met ouderdomskwaaltjes kampt? Menigeen is met 80 al stokoud, dus ze doet het voor haar leeftijd uitstekend!
  • anja verpoort

    2 jaar geleden
    Amai hopelijk gaat alles goed met de queen
  • Hubert Peelman

    2 jaar geleden
    Het zijn ook maar mensen, en gelukkig kan men gezondheid niet kopen, hoogstens wat verlengen ...
  • Jurgen Vermaut

    2 jaar geleden
    Zo'n taai beezeke, dat komt goed!
  1. Klopt jouw energiefactuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?
    Mijnenergie

    Klopt jouw energiefac­tuur wel helemaal? En hoe betwist je een te hoge afrekening?

    Af en toe berichten media over absurd hoge energiefacturen die bijvoorbeeld het gevolg zijn van een nulletje te veel of een vergeten komma. Dergelijke frappante fouten spot je als klant meteen. Maar soms duiken er ook afwijkingen op, die – hoewel ze minder in het oog springen - je toch een aardige duit kosten. Hoe stel je deze vast en op welke manier kan je ze aanvechten? Mijnenergie.be helpt je stap voor stap.
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.