Jumbo-Visma/Bram Berkien
Volledig scherm
PREMIUM
© Jumbo-Visma/Bram Berkien

Onze columnist Michel Wuyts verheugt zich op het klassieke voorjaar: “Wout van Aert zal nóg beter zijn”

WielrennenWout van Aert (27) begint over zes dagen in de Omloop aan zijn klassieke voorjaar, waarin hij hoopt te scoren in twee koersen die nog niet op zijn al zo rijkgevulde palmares blinken: de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Onze columnist Michel Wuyts kan niet wachten om de Belgische kampioen in actie te zien. “De energie die hij in december kwistig over Vlaamse velden strooide, wekt de hoop op een onuitgegeven oogstjaar.”

28 reacties

  • Frankie De Neef

    2 jaar geleden
    Jongens het is zoals bij Evenepoel wat die al gewonnen hebben daar kan 3/4 van het peleton alleen maar van dromen, gewoon genieten dat we dat hier in Belgie hebben.
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Vorig jaar in het wk te Leuven zei M Wuyts dat ook maar achteraf kwam zijn WvA zeggen dat hij de benen niet had.
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Walter De Vuyst het waren er wel 8 en niet 5. Iemand die op 34 koersdagen 8 ritten wint en niet van de minste en ook telkens nog eens een hoofdrol opeist in topklassiekers kun je moeilijk tot subtopper degraderen tenzij je een afschuwelijke afgunst hebt aan die persoon. Hij stond er wanneer hij er moest staan & er zijn er weinigen die dat kunnen zeggen.
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    freddy de keyzer , Wout heeft al een grote vis : Milaan San Remo .Als hij zo op drijf is zoals in het veld zullen ze wel volgen !
  • Rosanneke-Luc de Cocker

    2 jaar geleden
    Wout komt op zijn beste Jaren nu hij wordt natuurlijk bij zijn ploeg goed begeleid