RV
Volledig scherm
© RV

Dit zijn de tien lelijkste auto’s die ooit zijn gemaakt

BizarEen auto is in de eerste plaats een handig middel om je van de ene naar de andere plek te brengen. Maar het oog wil ook wat, natuurlijk. Daarom streven autobouwers vaak naar absolute schoonheid. Soms falen ze echter grandioos, en leveren ze modellen af die pijn doen aan de ogen. Dit zijn tien van de meest lelijke auto’s die ooit zijn gemaakt.

77 reacties

  • willy zachel

    4 maanden geleden
    Uiteindelijk is goesting de keuze !! Wat de ene mooi vind vind de andere lelijk dat is ook zo bij mensen maar toch zal op elk potje een dekseltje passen
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Er zijn mensen die een SUV lelijk vinden en dat mag natuurlijk, maar als men een beetje ouder is wel heel gemakkelijk in en uit te stappen als men de SUV heeft.
  • Jan Verplancken

    2 jaar geleden
    Raar maar waar, de BMW X6 vind ik echt niet lelijk. Het is helaas een BMW en dat is voor mij reden genoeg om hem niet te kopen.
  • Jo Deketel

    2 jaar geleden
    @Marc Van Driessche: jij hebt het over die BMW X6, nietwaar? Wel, ik kan GEMAKKELIJK zo een auto betalen, maar ik vind die BMW nog altijd spuuglelijk! Precies een olifant op turnpantoffels! Mercedes idem, heeft zo ook de GLC en de GLE coupé, spuuglelijk! Heeft NIKS met jaloezie of afgunst te maken!
  • Marc Van Driessche

    2 jaar geleden
    Afgunst en jaloezie maken een mooie luxury SUV lelijk, zeker door hen die het zich niet kunnen permiteren.Eigen aan de mensheid zeker?