© Instagram Kourtney Kardashian

Zie jij waarom Kourtney Kardashian hier kritiek krijgt?

Op Instagram heeft Kourtney Kardashian (37) een foto gedeeld van haar en haar slapend dochtertje Penelope (4) met daarop één opvallend detail. Het kleine meisje draagt een lipring en dat veroorzaakte meteen een storm aan reacties.

flb

Een meisje van 4 met een lipring, ongepast of moet kunnen? Heel wat volgers van de realityster Kourtney Kardashian vinden blijkbaar vooral het eerste. Dat bleek nadat ze tijdens de Oscarnacht een foto had gedeeld van haar en Penelope waarop die laatste te zien is met een ring rond haar lip.

Of het echt om een piercing gaat, is niet duidelijk. Al liet Kourtney er in het bijschrift zelf geen twijfel over bestaan dat het wel degelijk om een lipring gaat. Ze bedankte zelfs haar zus Kim die met het idee ervoor op de proppen kwam en de laatste tijd zelf regelmatig met een dergelijke piercing wordt gespot.

Heel wat mensen vinden het dan ook onverantwoord dat een dergelijk jong meisje er zo bijloopt. "Je verdient het niet om een moeder te zijn", klinkt het onder andere. Anderen komen dan weer met goede raad: "Het dragen van een piercing op die plaats kan gevolgen hebben voor je tandvlees. Het is misschien niet zo'n goed idee om dat bij zo'n jong meisje te gebruiken." Anderen nemen het voor haar op en zeggen dat het gewoon een onschuldige clip is en geen piercing.

 

Our Oscar Sunday. Yes, that's a lip ring. Thanks @kimkardashian

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer