PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

“Dit is zo on-Dante”: vader Vanzeir neemt het op voor zijn zoon na rode kaart voor vuistslag

Jupiler Pro LeagueVele ogen in Charleroi-Union rolden van verbazing: hoe kan het dat de anders steeds faire Dante Vanzeir zo’n slag verkoopt bij het loswrikken dat zijn tegenstander groggy in het ziekenhuis moet? Kookte het pootje uit frustratie na het vasthouden over of is er meer aan de hand? Papa Michel Vanzeir schetst de context. “Zijn imago van ideale schoonzoon is hij nu wel kwijt.”

118 reacties

  • luc vanuytsel

    2 jaar geleden
    Straf die donkere speler ook en zorg voor een precedent dat dat gedrag ander gedrag uitlokt!Waar leren ze dat? Of wie verplicht hen daartoe?
  • Jan Wybo

    2 jaar geleden
    Zal wel geen 7 weken krijgen zoals Wesley,want dat durven ze niet Union staat op 1
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    2 jaar geleden
    Als een bokser iemand K.O. slaat zakt die in elkaar.Als Vanzeir een elleboog plant, zeker niet intentioneel, rolt die verdediger alsof hij van een skischansspringbaan is gevallen.Terwijl hij dixit' in coma' was.Zoiets is in principe niet mogelijk.Wil men Vanzeir zwaarder straffen dan nodig om Union onder druk te zetten?
  • jan boden

    2 jaar geleden
    De verdediger moet geel krijgen en Union een strafschop. Nu wordt er enkel een terecht rood gegeven aan Vanzeir.
  • Dirk Maes

    2 jaar geleden
    Zoals de Charleroi speler er een toneel van heeft gemaakt,zo een toneel zal de bond er nu ook wel van maken.Typisch Belgisch.Vanzeir is nu al zonder proces veroordeeld.