Verdict valt uiteindelijk mee voor slachtoffer van vuistslag Vanzeir: Ozornwafor even naar ziekenhuis, maar opnieuw thuis

Het zag er op het eerste gezicht ernstig uit – de kronkelende bewegingen op het veld en de berichten dat Ozornwafor twee keer het bewustzijn verloor –, maar uiteindelijk valt het verdict mee voor de Nigeriaanse verdediger van Charleroi.

Bram Van Vaerenbergh

Ozornwafor werd nog tijdens de wedstrijd naar het ziekenhuis afgevoerd, maar mocht dat in de loop van de nacht al verlaten. Uiteindelijk bleek er geen sprake van een neusbeenbreuk en liep de verdediger ook geen hersenschudding op. “Hij ging even knock-out, maar hij is aan de beterhand”, klonk het gisteren bij Charleroi.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Na afloop van de wedstrijd ging dader Dante Vanzeir zijn verontschuldigingen aanbieden in de kleedkamer van de Carolo’s, een gebaar dat werd geapprecieerd door de thuisploeg. Ook vroeg Vanzeir het nummer van de Nigeriaan, om zich tevens persoonlijk te verontschuldigen bij de huurling van Galatasaray. Voor Charleroi is de zaak dan ook gesloten en gaan ze ook geen uitspraken doen over een mogelijke schorsing voor Vanzeir. “Wij zijn bezig met onze ploeg. Valentine is aan de beterhand, hopelijk kan hij ons nog van dienst zijn de komende matchen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Mooi gebaar van Dante Vanzeir na rode kaart door vuistslag, maar slachtoffer “verloor twee keer het bewustzijn”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer