BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
2
EINDE
0
KRC Genk GNK
  • 36' Goal Majeed Ashimeru
  • 41' Goal Yari Verschaeren

Anderlecht rekent in vijf minuten af met Racing Genk, Kompany: “Kijk graag naar boven”

Jupiler Pro League“Een mentaal belangrijke zege”, noemde Vincent Kompany de overwinning tegen Genk. Anderlecht pakte voor het eerst dit seizoen drie punten in een topper. Een bevrijding.

66 reacties

  • Christiaan GOETHALS

    2 jaar geleden
    RSCA speelt al sinds Kompany op datzelfde stramien. Alleen wordt het sneller en preciezer uitgevoerd door andere bekwamere spelers in alle gelederen. Er is nog veel ruimte om dat alles nog op te voeren, hou jullie maar vast.
  • Rik Vrachten

    2 jaar geleden
    Tommaso P , awel gij slaagt nu eens de nagel o.d kop ! In het begin v.h seizoen ging het bij KRCG nog redelijk goed = Tressor speelde toen nog op een behoorlijk niveau = snelle doorsteek passes + daaruit voortvloeiende goede kansen . Nadien is het schip beginnen te zwalpen en niemand o.h middenveld is nog in staat om snel te spelen = in sommige wedstrijden bijna geen enkele uitgespeelde kansen !! Niemand kan de ploeg nog dragen = simpelweg té weinig kwaliteit !!
  • Geert De Decker

    2 jaar geleden
    RSCA was gewoon goed. Mag ook eens gezegd worden. Hun voetbal is toch een stuk attractiever en leuker om naar te kijken dan Club en Antwerp.
  • Gaston Foubert

    2 jaar geleden
    Ja Jos, Vincent heeft het toch gehaald van de gewezen bondscoach van de Hongaarse nationale ploeg van 2016, en dat zonder diploma.
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Anderlecht staat stevig in de top 4 op een paar punten van het ongenaakbare Bayern. Niet slecht voor een ploeg huurlingen zonder talent en de slechtste trainer van de jupiler league. Althans volgens de 'kenners' die supporteren voor Bayern.