Yves Lampaert aan het werk in de Ronde van de Algarve.
Volledig scherm
Yves Lampaert aan het werk in de Ronde van de Algarve. © Photo News

Yves Lampaert zet de toon: “Jumbo-Visma moet de Omloop controleren”

WielrennenDe laatste dagen voor de start van de Omloop. De voorbereidingskoersen zitten erop. Wie heeft zich laten zien en is in vorm? Wie moet straks het gewicht van de koers dragen. Yves Lampaert legt druk op de schouders van de concurrentie. “Ze hebben goeie transfers gedaan bij Jumbo-Visma, maar als ze het ook zelf zeggen, mogen ze dat ook bewijzen.”

13 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Van Aert roept niks Rik. Als het nodig is doet hij het wel alleen, zoals altijd. De mannen van QS kunnen niks zonder ploegmaten. Een groot verschil. De Tour of Britain heeft Van Aert verdiend gewonnen. Alaphilippe geraakte er niet over. Dus duidelijk.
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Wat een grootspraak toch weer als het puntje bij paaltje komt wordt Lampaert er af gereden op die steile vlaamse hellingen.
  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Je hebt meer dan gelijk Hugo Schelstraete.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Van Aert roept nu al de ganse winter dat zij nu de veruit beste ploeg hebben. Awel dat ze het nu maar eens bewijzen en het heft van de koers in handen nemen zoals QS nu al 10 jaar altijd en overal doet zonder wieltjes te zuigen om dan de spurt te komen winnen na eerst de laatste 30 km in het wiel gehangen te hebben. Remember de ronde van GBr.
  • Evan De Jongh

    2 jaar geleden
    De haar tegen Lefevre en Quikstep is weer enorm. Jullie vergeten dat hij heel veel heeft gedaan voor Belhosch wielrennen. Is precies dat iedereen voor Wout moet supporteren. Je mag niet voor een andere renner zijn als je het hier leest. Wens iedereen succes en dat de beste mag winnen, zelfs Van Der Poel.