EPA
Volledig scherm
© EPA

Ajax betaalt familie Abdelhak Nouri 7,8 miljoen euro schadevergoeding

Ajax en de familie van Abdelhak Nouri hebben een schikking getroffen over de schadevergoeding die de Amsterdamse club moet betalen. Nouri werd in 2017 getroffen door een hartstilstand en liep daarbij blijvende hersenschade op. De schadevergoeding die Ajax zal betalen bedraagt 7.850.000 euro. Daarom vervalt de zaak die door de familie Nouri was aangespannen bij de arbitragecommissie van de KNVB.

9 reacties

  • Paulus de Mos

    2 jaar geleden
    Het was een veelbelovende voetballer , maar hoe veelbelovend is altijd maar de vraag , de één maakt een miljoenentransfer naar de premier league , de ander is na 3 jaar een bankzitter bij een tweedeklasser Men zal er nooit achter komen , ik denk dat het overeengekomen bedrag redelijk is
  • Bart Van Doorslaer

    2 jaar geleden
    In voetbal mag en kan alles... doch zijn er alleen maar verliezers in dit geval.
  • Leo Uyttebroek

    2 jaar geleden
    Die schadevergoeding is niet alleen voor het arbeidsongeval maar vooral voor de slechte eerste zorgen die werden toegediend. Zeggen dat dit enkel om geld draait is niet eerlijk. Die jongen gaat van een veelbelovende carrière naar een hulpbehoevende strijd.
  • Ghislain Geerts

    2 jaar geleden
    Als ze overeengekomen zijn en Ajax betaald dit dan erkennen ze dat er fouten zijn gebeurd zo waarom zou de familie geen schadevergoeding mogen eisen. Ik zou hetzelfde doen als het met mijn kind zou gebeuren .
  • pierre samaey

    2 jaar geleden
    Dat de ploeg alle kosten betaald dat is goed, en dat de familie blij is met meer dan 7 miljoen ik zou ook blij zijn.