Stephen King op de streamingdiensten.
Volledig scherm
Stephen King op de streamingdiensten. © HLN

Stephen King domineert de streamingdiensten: deze films en series moet je zeker gezien hebben

TVDe gloednieuwe Stephen King-reeks ‘Chapelwaite’ is te bekijken op Streamz. De Amerikaanse horrorschrijver blijft niet alleen lezers bekoren met zijn ijzingwekkende romans, maar ook kijkers op het kleine scherm. Dit zijn de beste Stephen King-producties die momenteel te zien zijn op de streamingdiensten. 

6 reacties

  • Patricia Nagels

    2 jaar geleden
    Geen Pet Sematary van 2019 op Netflix, hoor, wel de “oude” versie…
  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    Er is altijd kwaliteitsverlies bij het verfilmen van boeken. Alleen al omdat een ploeg acteurs en actrices onder regie van een regisseur eigenlijk de verbeelding van het verhaal wegneemt bij de lezer.
  • Delphine Redant

    2 jaar geleden
    Pet Sematary is inderdaad één van de engste boeken die ik ooit gelezen heb. De verfilming daarentegen is toch wel een pakje zwakker. Maar dat heeft waarschijnlijk met mijn eigen fantasie te maken. Grote fan van Stephen King, al vele boeken van hem gelezen. Telkens weten ze mij mee te sleuren in een absurd verhaal waarvan ik helemaal weg ben. Laat em maar doen de Stephen, hij doet da goe ;)
  • Hilde Weymeersch

    2 jaar geleden
    Ik vind stephen de beste schrijver toch van horror aller tijden. Samen met koontz en vroeger herbert en john saul . En zijn films heb ik ook bijna allemaal gezien. Al veel boeken van verslonden. Alles is top.
  • Bart Timperman

    2 jaar geleden
    Al sinds de jaren '80 mijn favoriete schrijver, met elk boek sleept hij je mee tot je het boek uit hebt. De enige schrijver ook wiens boeken ik al twee tot vier maal heb gelezen.