Wuyts & Boonen over Tadej Pogacar: “Schrijf hem maar op voor de Ronde”

Wuyts & BoonenIn onze nieuwe wielerpodcast ‘Wuyts & Boonen’ blikken Michel Wuyts en Tom Boonen samen met host Stijn Vlaeminck vooruit op het nakende wielervoorjaar. Voor het eerst in zijn carrière neemt Tadej Pogacar deel aan de Ronde van Vlaanderen. Wuyts en Boonen wikken en wegen de kansen van de Sloveen. 

7 reacties

  • freddy cardoen

    2 jaar geleden
    Hij zal zelf beslissen wanneer de koers zal opengebroken worden , de rest zal klaar moeten zijn om zijn wiel te houden
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    De renner die buiten 2x de TDF won op zijn 22ste, en in '21 wel degelijk het bewijs afleverde van ook 2 monumenten te kunnen winnen ? tuurlijk is hij de renner die dat zomaar ook zou kunnen in de RvV. Aan de toprenners die nu in topvorm verkeren en de super knechten bezitten, om te bewijzen dat ze het tegen dit wielerfenomeen kunnen opnemen.
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Een ronderenner die LBL en de Ronde van Lombardije won. En als hij dit jaar terug de Ronde van Frankrijk wint op zijn 23 al drie RvF eindoverwinningen heeft. Merckx won zijn eerste RvF op zijn 24. En won naast veel rondes ook veel klassiekers.
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Niet overdrijven Wuyts het is een Ronde renner en geen één daags renner.
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Ik geloof daar minder in, zo explosief is die niet op die korte kasseiklimmetjes dat is meer voor de iets zwaardere types en in de sprint zijn er ook genoeg die rapper zijn.