Regi Penxten in het eerste seizoen van ‘Regi Academy’. © VTM 

Inschrijvingen tweede seizoen ‘Regi Academy’ geopend: “Mag ook eens een man zijn”

Hasselt -

Regi trekt het tweede seizoen van ‘Regi Academy’ op gang en is dus op zoek naar nieuwe stemmen. “De winnaar komt op mijn nieuwe single terecht”, zegt hij. “Dat mag deze keer wel eens een man zijn.”

We onderbreken Regi even tijdens het schrijven van toekomstige hits om het te hebben over zijn tv-programma Regi Academy, want de inschrijvingen voor het tweede seizoen zijn nu geopend. “Toen ik met Regi Academy begon, droomde ik al meteen van een tweede seizoen”, vertelt Regi. “Maar die garantie kon ik toen natuurlijk niet krijgen want eerst moesten alle beloftes worden waargemaakt. Even goed was dat eerste seizoen mislukt en had winnares Pauline vervolgens niet naast me gestaan in het Sportpaleis. Gelukkig is het anders verlopen en weet iedereen nu wat Regi Academy is. Dat zet de deur wagenwijd open voor een tweede seizoen. En mij geeft het de kans om te doen wat ik altijd doe: nieuwe singles maken.”

M, V of X

Nieuw werk, dus, met een nog te bepalen zanger(es). “Ik heb nog geen bepaald type voor ogen, maar het zou deze keer wel eens een man mogen zijn”, zegt Regi. “Toen ik coach was in The Voice was het al een probleem om voldoende mannen te vinden. Dat was in Regi Academy niet anders. Dus ik zou zeggen: mannen, verenigt u! Wat niet wegneemt dat de beste stem sowieso zal winnen, of die nu M, V of X is. Opnieuw komt die stem op mijn nieuwe najaarsingle terecht. Die is nog niet geschreven, maar dat komt wel in orde. Ik heb nog twee maanden de tijd. Eerst moet ik mijn nieuwe zomersingle nog afwerken. Ik kan nog niet verklappen wie daar op zal zingen, maar één ding geef ik je op een briefje: het zal serieus de moeite zijn.” jsm

Inschrijven voor ‘Regi Academy’ kan via vtm.be
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer