Deze boeren zoeken de liefde van hun leven in het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’

Het nieuwe seizoen van het vtm-programma ‘Boer zkt Vrouw’ gaat zondag 6 maart van start. Vandaag komen we eindelijk meer te weten over de vijf boeren. Elien, William, Kim, Garry en Cyriel zullen op zoek gaan naar de grote liefde.

Elien (26) uit Lummel

De eerste in het rijtje is de 26 jarige boerin Elien. Samen met haar vader runt ze een melkveebedrijf in Lummel, de boerderij gaat al drie generaties lang mee. Elien zelf is een redelijk zakelijk iemand. Maar naast haar leventje op de boerderij heeft Elien veel vrienden waar ze ’s avonds graag mee op stap gaat. Op die avonden vindt ze het ook heel belangrijk om er goed uit te zien.

Elien ©  VTM

William (25) uit Westerlo

William is 25 jaar en afkomstig uit Westerlo. Zijn grootste passies zijn paarden en… stieren. Hij ziet zichzelf als een nuchtere cowboy. William woont samen met zijn vader op een ranch. Naast het verzorgen van de dieren houdt hij ook van rodeo en poseert hij af en toe als model. Volgens zijn collega en beste vriendin Maxine heeft William vooral iemand nodig die zijn speciale levensstijl echt begrijpt en daar ook achter staat.

William ©  VTM

Kim (30) uit Gingelom

De 30-jarige Kim afkomstig uit Gingelom runt samen met zijn vader een aardappelboerderij. Kim is een open boek en praat veel. Kim is na een stukgelopen relatie inmiddels al een paar jaar vrijgezel. Hij hoopt door het programma iemand te leren kennen die hem over de streep kan trekken om terug in de liefde te geloven, want voor hem mag de ware nu wel komen.

Kim ©  VTM

Garry (45) uit Heist-op-den-Berg

De zuiderse Geitenboer Garry is afkomstig uit Heist-op-den-Berg. Hij is 45 jaar en samen met zijn vader runt hij de boerderij. Garry is een echte levensgenieter: hij gaat graag op reis, doet niets liever dan eens goed gaan eten en spreekt vaak met vrienden af. Recent kwam er een einde aan de 30-jarige relatie met zijn vrouw, maar nu is hij helemaal klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn leven.

Garry © VTM

Cyriel (29) uit Vleteren

De laatste boer is Cyriel uit Vleteren. Hij is 29 jaar en melkveehouder. Samen met zijn ouders baat hij een boerderij uit met ongeveer 450 koeien. Voor Cyriel staan de dieren en gewassen altijd op de eerste plaats, hij zoekt dan ook een vrouw die dit begrijpt. De boer uit Vleteren is een vriendelijke en goedlachse jongeman, heeft mooie blauwe ogen en een zeer guitige glimlach. Cyriel is al een tijdje vrijgezel en zoekt iemand die open minded is en graag nieuwe dingen ontdekt. 

Cyriel © VTM 

AVW

‘Boer zkt. vrouw’ vanaf zondag 6 maart om 19.55u op vtm
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER