José De Cauwer en Karl Vannieuwkerke - Michel Wuyts en Tom Boonen
Volledig scherm
José De Cauwer en Karl Vannieuwkerke - Michel Wuyts en Tom Boonen © rv

Wielerseizoen start met gloednieuwe duo’s: “Het kriebelt”

TVDe Omloop is morgen, maar voor het eerst komt hét koningskoppel niet meer samen aan de start. Michel Wuyts (65) maakt voortaan het mooie Primavera-weer op VTM, waar hij een tandem vormt met Tom Boonen (41). Jose De Cauwer (72) blijft op Eén. Bij VRT krijgt Karl Vannieuwkerke (51) het zitje van Michel.

14 reacties

  • Yves François

    2 jaar geleden
    Wuyts en Boonen, hoe zielig kan commentaar zijn. Boonen spreekt geen Nederlands en Wuyts herhaalt iedere zin minstens 3 keer. De kijker verdient beter. Maar op RTBF en andere sportzenders kunnen we gelukkig ook nog de koers volgen.
  • freddy de keyzer

    2 jaar geleden
    Inderdaad, Carl Berteele is ook top ! De mannen op TV zijn van een veel lager niveau dan Kristof en Carl ! Men onthoudt de wielerliefhebber de besten. Zijn er bij de VRT dan geen mensen die dit ook horen en zien ? ! Kristof en Carl op het scherm !
  • Ceuppens Ronny

    2 jaar geleden
    Beter Kristof Vandegoor klassejournalist , steeds neutraal . En zijn verslaggeving is alsof je erbij bent .
  • Robert Thomassen

    2 jaar geleden
    Daniel Mortier was toch ook een reporter. Peter van de Bempt de man van de radio. Een overbod van van specialisten in België.
  • Roger Bloemen

    2 jaar geleden
    Geef mij maar Kristof Vandegoor en Carl Berteele. Prachtig die woordenschat en stem van Kristof , het enthousiasme van Carl. Echte kenners ook nog.