© rr.

Nieuwe zorgwekkende wending in zaak van vermist Frans gezin

Een Frans gezin van vier heeft sinds 16 februari geen enkel teken van leven meer gegeven. In het huis van de familie Troadec werden bloedsporen ontdekt en nu meldt BFM.tv dat een broek met de SIS-kaart van de dochter op ruim 300 kilometer gevonden werd. De verdwijning wordt als uiterst zorgwekkend beschouwd.

adm

Nadat de speurders bloedsporen aangetroffen hadden in het huis van de Troadec’s doet deze nieuwe ontdekking het ergste vrezen. Een jogger vond de broek van Charlotte met daarin haar carte vitale, het Franse equivalent van een SIS-kaart. De persoon in kwestie merkte de broek op in beekje bij een bos Dirinon, op ruim 300 kilometer van Orvault, de woonplaats van de familie Troadec.

De speurders en een forensisch team zijn ter plaats en hebben een perimeter ingesteld. Momenteel kammen ze het hele bos uit op zoek naar andere aanwijzingen.

Eerder nog vonden de speurders bloedsporen in de inkomhal, op de trap en op de eerste verdieping van het huis. Uit DNA-onderzoek is gebleken dat deze aan de zoon, de vader en de moeder van de familie toebehoren. Op het bed van de dochter, Charlotte, vonden ze tevens ook het horloge van de moeder. Het was stuk en besmeurd met bloed. Tevens waren de lakens ververst, gewassen en hingen die te drogen. Ook de gsm van Alexandre, de zoon, werd besmeurd met bloed teruggevonden onderaan de trap.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER