© BFM

Discussie ontaardt in steekpartij: slachtoffer lichtgewond naar ziekenhuis

Antwerpen -

Een discussie tussen twee personen in de Provinciestraat is zaterdagmiddag ontaard in een steekpartij. Het slachtoffer raakte gewond en werd naar het ziekenhuis gebracht. De dader sloeg op de vlucht en wordt opgespoord door de politie.

jtp

Het incident vond iets na 14 uur plaats in de Provinciestraat, ter hoogte van de Lentestraat. Daar trof een passant een bebloede man aan op het voetpad en verwittigde die de hulpdiensten. “Het slachtoffer werd zonder levensbedreigende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis”, zegt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. De man gaf aan dat hij een hevige discussie had met een andere man, waarna die uithaalde met een scherp voorwerp.

De Antwerpse politie stelde een perimeter in, het gerechtelijk labo komt ter plaatse voor sporenonderzoek. De politie is ook aanwezig in een telecomwinkel voor verder onderzoek. “De verdachte wordt opgespoord”, aldus Bruyns.

Door het incident is er lokaal hinder voor het verkeer en het openbaar vervoer. De Lijn meldt dat tramlijn 11 niet rijdt tussen de haltes Ommeganck en Berchem Station. De trams worden afgeleid naar de Stenenbrug.

 © BFM

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER