BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Eén koers gereden en Wout van Aert heeft al gevoeld hoe het is om eindelijk goed omringd te zijn: “Mijn koersstijl is wezenlijk anders”

WielrennenKoers is niet meer zoals het was voor Wout van Aert (27). Aan één wedstrijd had hij genoeg om in te zien dat er dit voorjaar een nieuwe wereld voor hem opengaat. Vanaf nu heeft hij ook een ploeg. “Ik kan het heel lang overlaten aan hen.”

8 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Tiesj zijn kaars was uit. Goed werk geleverd. En Wout heeft het prachtig afgemaakt. Zo simpel is het. Voor velen moeilijk om toe te geven.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Wauw, met deze superknechten gaat hij zich nog meer in spaarmodus kunnen zetten, dan hij daarvoor ook reeds deed, toen hij het bord van het peloton en ploegmaten leeg at , en zeker geen moeite deed om bv van ver een aanval te plaatsen! om de koers hard te maken. En die arme Benoot die de illusie had om een cadeautje te krijgen van Wout, na zijn beulenwerk voor de maestro? neen hoor, want Wout jaagde op zijn eigen ploegmaat met andere renners in het wiel en kletste Tiesj uit het wiel en vertrok.
  • Gorissen Marcel

    2 jaar geleden
    Hij gaat zelfs achter zijn ploegmaat aan. WVA gunt zijn ploegmaat niets. Moeten ook niet meer voor hem rijden. Zij het werk, hij decpluimen.
  • Rudi Pieters

    2 jaar geleden
    Benoot effend het pad voor wout na de muur was het ook geen 50km meer hee maar 16
  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    Het vel van de beer ! Er zijn er bij Quick Step ook die dat ook zullen ondervinden !