AFP
Volledig scherm
© AFP
Chelsea CHE
0
EINDE
0
Liverpool LIV
(10-11)

Tuchel brengt Kepa in voor strafschoppen, maar die bezorgt Liverpool met misser de League Cup: “Neem het hem niet kwalijk”

League CupLiverpool heeft de League Cup gewonnen na een zinderende finale tegen Chelsea. Mede door een afgekeurd doelpunt van de ingevallen Romelu Lukaku viel de beslissing pas na strafschoppen. Tuchel dacht met specialist Kepa een wapen in te brengen, maar uitgerekend de Spanjaard miste de laatste elfmeter.

22 reacties

  • Maarten Cambré

    2 jaar geleden
    Ik begrijp echt niet waarom Romelu zoveel onterechte kritiek krijgt. Wie zijn wedstrijden bij Inter gezien heeft kan niet anders dan toegeven dat hij technisch veel sterker is dan wat sommigen durven beweren, en dat hij in een goed geoliede ploeg een wereldspits is. Tuchel is degene die hier boter op het hoofd heeft. Je koopt geen zo'n dure diepe spits als je hem niet wil bedienen, toch ?
  • Tom Van Renterghem

    2 jaar geleden
    Ik begrijp echt niet wat jullie zo goed vinden aan Lukaku, als hij het niet op een plateauke krijgt kan hij er niks mee. Hij is idd. minder gekwetst dan Kompany, maar in mijn ogen ligt hij in hetzelfde schuifke.
  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Idd Wouter. En Kepa had zelfs alle (!) voorgaande wedstrijden in deze bekercompetitie gespeeld maar finale niet!
  • Wouter Van de Walle

    2 jaar geleden
    De zoveelste blunder van Tuchel, tijd om hem buiten te smijten
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Proficiat voor the Reds ...! Succes verder voor Liverpool ✌️ Met city de beste club samen !