© Sabrina Tollenaers

Femma Rekem kiest het jaarprogramma 2022

Lanaken -

Afgelopen woensdag organiseerde Femma Rekem sinds lange tijd opnieuw een fysieke activiteit in OC Kleinveld. Het was dan ook een aangenaam weerzien. De leden werden verwelkomd met een glaasje bubbels om te klinken op het nieuwe jaar. Daarna begon de jaarlijkse 'prikkelavond'.

Sabrina Tollenaers

Vorig jaar was een zwaar jaar voor het verenigingsleven, maar ondanks alles kon Femma Rekem toch enkele mooie activiteiten organiseren. 2022 belooft een beter jaar te worden waarbij we meer mogen en kunnen plannen. Een nieuwe prikkelavond bood zich dan ook aan. Afgelopen woensdag mochten alle aanwezige leden van Femma Rekem opnieuw stemmen voor hun favoriete activiteiten. Hiervoor heeft het bestuur een uitvoerig aanbod aan activiteiten, workshops en themafeesten samengesteld waaruit de leden hun keuze kunnen maken. Ze kunnen ook zelf activiteiten aanbrengen.

Maar liefst 32 dames brachten hun stem uit. Er werd gekozen om nog meer te wandelen en fietsen, maar ook heel wat sportactiviteiten en leuke workshops haalden de selectie. Uit een eerdere online bevraging eind vorig jaar werd al een voorlopige jaarkalender 2022 opgesteld. Zo zijn de leden dit jaar al enkele avondwandelingen gaan maken, maar staan ook het lentefeest, de workshop apero’s, een nieuwe zoektocht en bloemschikken nog op het programma. En niet te vergeten: uitstapjes naar The Bakery, imkerij de Hoge Geis en Wijnbouw Vilain XIIII. Het belooft weer een goed gevuld jaar te worden.

Meer informatie over de activiteiten vind je terug via de website en Facebookpagina. De leden en sympathisanten die hun mailadres hebben doorgegeven, ontvangen ook de nieuwsbrief met alle weetjes.

http://www.femma.be/groep/rekem

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer