Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoe Jumbo-Visma de nieuwe ploeg van Wout van Aert bouwde: “Natuurlijk keken we naar Quick.Step”

WielrennenJe kon er niet naast kijken: Jumbo-Visma koerste als een blok in de Omloop. Het was de eerste wedstrijd van Wout van Aert met zijn nieuwe ploeg, maar het leek alsof ze al jaren samen rijden. Geen toeval, daar is hard aan gewerkt. Psychologische tests, de Teide met een boks op het stuur en een oog op Quick.Step: hoe de nieuwe hechte ploeg rond Van Aert tot stand kwam.

9 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Je kan met meerdere kopmannen starten, maar als ze niet winnen, wat ben je ermee? Vandaag in de Samyn nog een voorbeeld gezien. Dan is Jumbo veel beter af met Wout die gaat voor de winst en het dan ook nog afmaakt. De sfeer bij Jumbo zal goed blijven. Wat dan te zeggen van de sfeer bij Alpecin? Er zijn er hier genoeg die stokebrand willen spelen. De frustraties zitten blijkbaar heel hoog.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Wat hebben velen al de illusie dat Jumbo Visma in het voorjaar, de koers gaat overheersen...terwijl bij QS een ploeg rijd die met meerdere kopmannen aan de start kunnen komen, en elk van deze kopmannen het elkaar gunt en Jumbo Visma hier tegenover staat, met 1 maestro, die alleen voor zichzelf rijd, die in de zetel dient gezet te worden en zijn knechten zich pleuris moeten rijden, om hun uitgeruste kopman aan de meet af te zetten. Benieuwd hoelang de super sfeer bij Jumbo zal aanhouden?
  • Peterus Heymans

    2 jaar geleden
    We zijn terug vertrokken de pers kan terug maar een Belgische renner en de kranten staan er iedere dag met grote foto's vol van een koers gewonnen maak de rekening op het einde van het seisoen .
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Één zwaluw maakt de lente niet. Nu WvA de omloop gewonnen heeft is er precies maar 1 renner en team.
  • bart Bollen

    2 jaar geleden
    @marc lenaerts, volgens mij hebben ze eerder jaren achterop gelopen op QS en beseffen ze nu pas dat ze een ploeg rond WvA moeten bouwen.