Politie aan de bewuste kerk in Sacramento.
Volledig scherm
Politie aan de bewuste kerk in Sacramento. © REUTERS

Man doodt zijn drie kinderen en vierde persoon in Amerikaanse kerk en pleegt vervolgens zelfmoord

Een vader heeft maandag zijn drie minderjarige kinderen en een vierde persoon doodgeschoten in een kerk in de Californische hoofdstad Sacramento. Vervolgens heeft hij zelfmoord gepleegd, zo meldt de politie. "Om 17.07 uur kregen we een telefoontje over een schietpartij in de kerk", zei brigadier Rod Grassman van de politie van Sacramento tijdens een persconferentie.

  1. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”
  2. Hij overleefde een schietpartij, een leven als drugsdealer én verloor al zijn geld: 50 Cent wil op pensioen
    PREMIUM
    Celebrities

    Hij overleefde een schietpar­tij, een leven als drugsdea­ler én verloor al zijn geld: 50 Cent wil op pensioen

    Hij is amper 46, maar 50 Cent heeft besloten om zijn microfoon aan de haak te hangen. Zijn komende album en de daarbijhorende tournee is zijn laatste - op 16 juni doet hij nog het Sportpaleis aan -, daarna is het welletjes geweest. De rapper, echte naam Curtis Jackson, heeft in z'n korte leven dan ook al heel wat meegemaakt. Een carrière als minderjarige drugsdealer, een aanslag die hem ei zo na het leven kostte. Om over dat onverwacht faillissement nog maar te zwijgen. Duik mee in het kleurrijke leven van de man met negen levens, wiens schietpartij hem nog altijd voordelen in bed oplevert.