©  VTM

Tine Embrechts moet ‘The Masked Singer’-kijkers teleurstellen: “Mooi verhaal, maar het is helaas niet zo”

Sinds vrijdag zijn veel kijkers van The Masked Singer er volledig van overtuigd: IJskoning is Guga Baúl. Maar volgens zijn vrouw, Tine ‘Flamme Fatale’ Embrechts, zitten zij op het verkeerde spoor. “Het zou een mooi verhaal zijn, maar het is helaas niet zo”, zegt ze in Dag Allemaal.

ED

Voor kijkend Vlaanderen was het al snel duidelijk dat Tine Embrechts onder het masker van Flamme Fatale zat. Toen twee weken naar haar intrede het figuur van IJskoning voorgesteld werd, was de link met de vurige dame snel gelegd. De twee personages zijn tegenpolen - en die trekken elkaar aan - en hebben erg gelijkaardige maskers. Bovendien klinkt IJskoning volgens velen ook als acteur Guga Baúl.

 ©  VTM

Volgens Embrechts is die denkpiste echter te mooi om waar te zijn. “Ik snap dat mensen dat denken, die figuren passen bij elkaar. Het had een erg mooi verhaal geweest, maar het is helaas niet zo”, klinkt het. In een video van HLN.be geeft ze aan dat Laurent, zoals Guga echt heet, bij de kinderen moest blijven “terwijl mama ging zingen”.

Mooi gezegd, maar we weten allemaal dat de actrice het niet zou toegeven als haar man wél onder het masker van IJskoning zat. In The Guessing Game op vtm.be blijft de acteur in de top drie van hoofdverdachten staan, al staat hij pas op de derde plaats. De meeste kijkers verdenken Alex Agnew en Daan Stuyven.

LEES OOK. Liedje van Flamme Fatale is uitgezongen in ‘The Masked Singer’: “Ik ben huilend in de armen van Johnny Logan gevallen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER