Bockie De Repper in 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn'
Volledig scherm
Bockie De Repper in 'Dat Eet Dan Gelukkig Zijn' © VTM2

Bockie De Repper verklapt waar hij zijn lief leerde kennen: “We denken zelfs na over kinderen”

ShowbizzBockie De Repper (36), bekend van het VTM2-programma ‘Dat eet dan gelukkig zijn’, is gelukkig in de liefde. In ‘Humo’ vertelt hij hoe hij zijn vriendin Julie leerde kennen en heeft hij het over de nadelen die aan zijn programma verbonden zijn. 

  1. KIJK. “Er mag iets meer pit inzitten”: boer Bert weet al na één date of een vrouw bij hem past of niet
    Play
    tv

    KIJK. “Er mag iets meer pit inzitten”: boer Bert weet al na één date of een vrouw bij hem past of niet

    Vlasser Bert (28), die in de vorige aflevering van ‘Boer zkt vrouw’ werd geïntroduceerd, mag opnieuw op date. Zijn eerste afspraakje met Isaline was niet meteen een succes, maar misschien valt Celine wel in de smaak. Bert is wel een believer van liefde op het eerste gezicht, en dus moet de vonk voor hem meteen overslaan. De boot waarin hij Céline mee op date neemt, heet ‘Sjansaar’. Zou het een metafoor kunnen zijn voor Bert vandaag?
  2. Deel twee van erg persoonlijke documentaire André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernedering nu wel gehad”
    Play
    Showbits
    2

    Deel twee van erg persoonlij­ke documentai­re André Hazes start op VTM2: “Ik heb mijn publieke vernede­ring nu wel gehad”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.