© BFM

© ram

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Opnieuw inbraak met brandblusser bij koffiehuis Martens

Er is opnieuw ingebroken bij Koffiehuis Martens op Dreef in Meersel-Dreef (Hoogstraten). Ook in januari werd het koffiehuis al eens slachtoffer van inbrekers. Deze keer werd er geen buit gemaakt.

inke

De inbrekers hebben een rolluik en een raam stukgeslagen met een brandblusapparaat. Ze konden deze keer niets buitmaken en de zaakvoerder, Louis Martens, raakte niet gewond. Hij betrapte de inbrekers wel op heterdaad nadat hij lawaai had gehoord.

De inbrekers gooien een brandblusser zijn richting uit en vluchtten dan weg zonder buit richting Nederland. “Ik ben meer boos als ongerust. Je staat er machteloos tegenover”, aldus Martens. De daders vernielden enkele heiligenbeelden die voor het raam stonden.

Ook op 16 januari gingen vier inbrekers op dezelfde manier te werk. De inbrekers forceerden toen een rolluik aan de zijkant en sloegen het raam stuk met een brandblusser. Louis Martens, die met zijn vrouw Lia boven de zaak woont, werd wakker van het alarm en ging een kijkje nemen. Hij probeerde hen toen tegen te houden, maar ze spoten met een brandblusser in zijn gezicht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER