Nieuwpoort deze zomer gaststad voor Nostalgie Beach Festival

De uitgestelde zevende editie van Beach Festival vindt plaats op vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus. De organisatoren besloten twee jaar geleden al om Middelkerke te ruilen voor Nieuwpoort als uitvalsbasis, maar het festival moest telkens worden uitgesteld door de coronapandemie. Vanop het festivalterrein brengt Nostalgie opnieuw live radio.

Bron: BELGA

De radiozender slaat deze zomer dus voor het eerst zijn tenten op in Nieuwpoort. De burgemeester van Nieuwpoort is tevreden. “We hebben er twee jaar moeten op wachten, maar ons geduld zal meer dan beloond worden”, zegt burgemeester Geert Vanden Broucke. “Als gaststad zijn we bijzonder verheugd de nieuwe editie van het Beach Festival Nieuwpoort te mogen ontvangen. Het Maritiem Park, met op de achtergrond onze iconische vuurtoren en tal van zeilboten, vormt het ideale decor om de vele muziekfans op sleeptouw te nemen.” 

De line-up wordt pas volgende week bekendgemaakt, maar Nostalgie belooft een affiche vol “straffe en tijdloze artiesten, een gemoedelijke ambiance en heel veel aandacht voor comfort en feelgood voor jong en oud op ons festivalterrein”. 

Meer dan 7.000 mensen hebben al twee jaar tickets in de schuif liggen voor het Beach Festival.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer