Adele bezorgt imitator verrassing van zijn leven

Tijdens haar concert in het Australische Perth van afgelopen dinsdag riep Adele een imitator het podium op. De man was uitgedost in een quasi identieke jurk als de zangeres en zong enkele zinnen uit het nummer 'Rumour has it'. Achteraf postte de superfan die professioneel als Feminem door het leven gaat een filmpje en een selfie van zijn ontmoeting met Adele op zijn sociale media.

VVA

Het recentste optreden van Adele in Perth zal voor dj Feminem ongetwijfeld voor altijd in zijn geheugen gegrift staan. De superfan doste zich voor het optreden helemaal uit als de zangeres en werd vervolgens door Adele op het podium gehaald. Daar voerden de twee een gesprekje over de jurk van Feminem, die quasi identiek was aan de jurk die de zangeres op dat moment droeg en hem maar liefst zevenhonderd dollar gekost had.

De superfan onthulde verder nog dat hij in een koor zingt, maar dat hij een optreden van die avond afgezegd had om naar de show van Adele te kunnen komen kijken. Hij bewees zijn zangkwaliteiten door een paar zinnen uit het nummer 'Rumour has it' te zingen voor een publiek van 65.000 man.

Op zijn pagina op Instagram postte hij ook nog een selfie samen met Adele.

 

Selfie with @adele #adele #adeleperth #feminem

Een bericht gedeeld door Feminem (@djfeminem) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer