©  rr

Charleroi-verdediger Valentine Ozornwafor vergaf Dante Vanzeir meteen: “Ik heb medelijden met hem”

Valentine Ozornwafor wil het incident met Dante Vanzeir achter zich laten. De 22-jarige verdediger van Charleroi had een uitgebreid telefoongesprek met de Union-spits die hem een vuistslag verkocht.

Jonas Withouck
Bron: SudPresse

“Het ging enkele dagen niet zo goed, ik kon niets eten. Maar nu gaat het wel”, reageerde Ozornwafor bij SudPresse. “Dante Vanzeir heeft me gebeld om zich te excuseren en ik heb zijn excuses meteen aanvaard. Ik had hem eigenlijk zelfs al vergeven voor hij me belde, ik heb geen wraakgevoelens tegen wie dan ook.”

Tijdens de wedstrijd tussen Charleroi en Union liep het op slag van rust helemaal mis toen Dante Vanzeir zich wilde losrukken van Ozornwafor door een slag met de vuist uit te delen. Ozornwafor moest van het veld gedragen worden en moest zelfs even ter observatie naar het ziekenhuis.

 ©  Isosport

Gelukkig kon de Nigeriaan de avond zelf nog naar huis. “Ik had dit allemaal niet verwacht. Ik lees geen kranten of andere media, maar toen ik de video van het incident zag, was ik wel verrast. Maar Dante heeft me de dag zelf nog een bericht gestuurd en nadien ook gebeld dus voor mij is het verleden tijd. Ik wil er eerlijk gezegd niet meer aan denken en gewoon verdergaan. Eigenlijk ben ik het soort persoon die medelijden krijgt. Ik stel me dan voor hoe ik me zou voelen mocht ik vijf wedstrijden moeten missen. Ik weet dat hij zich er slecht over voelt, dus ik heb medelijden met hem.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer