Vivian in de finale van 'So You Think You Can Dance' in 2012 en nu
Volledig scherm
Vivian in de finale van 'So You Think You Can Dance' in 2012 en nu © VTM/Screenshot TikTok

Emotionele oproep van verlamde danseres uit ‘So You Think You Can Dance’: "Misschien kan ik met uw hulp weer stappen”

Showbizz“Dansen is mijn hele wereld, maar vorig jaar veranderde die wereld.” Het zijn de woorden van danseres Vivian Gomez Cardoso (30), die in 2012 tweede werd in ‘So You Think You Can Dance’. Door een tumor in haar ruggengraat raakte ze verlamd vanaf haar borst. Via crowdfunding hoopt ze nu genoeg geld in te zamelen voor een experimentele behandeling in de Verenigde Staten. 

  1. “Dat het erfelijk kon zijn, had ik niet meteen bij stilgestaan”: Christopher Timmerman en mama Lynn over haar jongdementie
    PREMIUM
    BV

    “Dat het erfelijk kon zijn, had ik niet meteen bij stilge­staan”: Christop­her Timmerman en mama Lynn over haar jongdemen­tie

    Ze willen er voor het eerst en voor het laatst samen over praten: Christopher Timmerman (38) en zijn mama Lynn (56), willen duidelijk maken dat het leven niet voorbij is wanneer je alzheimer hebt. Twee jaar geleden werd jongdementie vastgesteld bij Lynn (56) en dus genieten moeder, zoon en schoondochter Stéphanie Planckaert (35) des te meer van hun momenten samen. Maar de ziekte blijft een donkere schaduw die hen achtervolgt, vertellen ze in ‘Dag Allemaal’. “Mama belde eens in paniek naar Stephanie, omdat ze niet meer wist waar ze was.”
  2. IN BEELD. Net als een koninklijk bezoek: prins Harry en Meghan Markle gestart met rondreis in Nigeria
    ROYALTY

    IN BEELD. Net als een koninklijk bezoek: prins Harry en Meghan Markle gestart met rondreis in Nigeria

    Prins Harry (39) en Meghan Markle (42) zijn vrijdag begonnen aan hun driedaagse rondreis door Nigeria. Het koppel werd uitgenodigd door het hoofd van het Nigeriaanse leger, generaal Christopher Musa. Het is hun eerste internationale tournee sinds ze in 2020 afstand namen van hun koninklijke rol en de eerste keer dat ze Nigeria bezoeken. “Maar dit bezoek is niet in naam van de koning of de Britse regering”, wou een Britse ambassadeur in Nigeria benadrukken.