Eén advies voor ‘Gran Turismo 7': zo snel mogelijk binnenhalen!
Volledig scherm
Eén advies voor ‘Gran Turismo 7': zo snel mogelijk binnenhalen! © Gran Turismo 7 - Polyphony Digital

REVIEW. 'Gran Turismo 7', speciaal geschreven voor kenners: “Ik krijg hier kippenvel van”

Ook een fan van 'Gran Turismo’? Ook al maanden aan het wachten op de zevende game in deze reeks? Dan moet ik jou niet uitleggen hoe blij ik was dat ik deze week - enkele dagen voor de echte release van vrijdag 4 maart - het nieuwe ‘Gran Turismo 7' mocht uittesten. En ik kan kort zijn: kopen die handel! Maar lees misschien toch eerst deze review, speciaal geschreven voor de kenners.

3 reacties

  • Patrick Bockstael

    2 jaar geleden
    Als het 4 uur duurde om te installeren lijkt mij dat je internetverbinding serieus traag is. Bij mij alles klaar op 45 minuten. Hopelijk is het leuker dan GT Sport want dat vond ik echt een draak van een spel.
  • Kurt Van Campenhout

    2 jaar geleden
    Het ziet er allemaal wel vrij goed uit. Ben altijd grote fan geweest can de Gran Turismo franchise, alhoewel de laatste versies me niet zo konden bekoren. Deze versie is goed. Gran Turismo en Forza Motorsport op XBOX heb ik altijd wel de leukste racing sims gevonden. Auto's zien er goed uit, gameplay is goed. Wel nog een paar foutjes in, die gekend zijn ondertussen en binnenkort met een update wel gefixed zullen zijn.
  • Thomas Van Looken

    2 jaar geleden
    Sorry nieuwe feature in de tuning shop? De schrijver van deze review heeft niet veel Gran-Turismo gespeeld schijnbaar. De kaart doet denken aan Gran-Turismo 4. Hetzelfde voor de races waar nu een pak minder voorwaarden op geleden. Wat een plus is in mijn mening.