Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © Photo News

Max Verstappen blijft door nieuwe miljoenendeal al zeker tot 2028 bij Red Bull: “We zijn nog niet klaar”

Formule 1Max Verstappen (24) blijft nog tot en met 2028 bij Red Bull. De wereldkampioen in de Formule 1 heeft een nieuwe megadeal van 48 miljoen euro getekend. Hij wordt daarmee de beste betaalde F1-coureur ooit. 

15 reacties

  • Pedro Vanbesien

    2 jaar geleden
    Als hij zo verder zal rijden zal hij wel eens 1m in de grond geraken ook.
  • Guy Custers

    2 jaar geleden
    Al zeker tot 2028? Dan moet ie wel stoppen met iedereen van het circuit te rijden. Vroeg of laat -en in zijn geval vroeg- loopt het eens falikant af voor hemzelf, en dan is het game over voor hem. Circuits en F1 in het algemeen worden dan wel een stuk veiliger voor de overige piloten.
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Max heeft uiteindelijk de (gekregen) titel ook wel behaald met de beste wagen. Enkel de laatste 4 races was Mercedes opnieuw beter. En dan nog was het normaal fout gelopen. Interessant weetje ook: Max stond in de top 3 wat betreft strafpunten op de licentie na 2021, terwijl Hamilton onderaan stond (enkel Silverstone heeft hij er gekregen). Zegt ook veel op welke manier Max zijn titel 'behaald' heeft.
  • Marie Vanakker

    2 jaar geleden
    Benny Jonckers De titel van Verstappen is inderdaad dubieus.Maar je kan tegelijk Hamilton ook niet echt een grote noemen die zou ook zijn gekregen plaats moeten kennen. Hij heeft tenslotte het leeuwendeel van zijn titels gereden in een wagen waar zelfs zijn mecanicien WK in kon worden. Voor mij is Mercedes veruit de beste wagen en Verstappen veruit de beste piloot. Hamilton is een degelijke middenmoter. Je zal wel zien hoe Russel hem dit jaar compleet zoek rijd zoals Leclerq dat deed met Vettel.
  • Peter Bevers

    2 jaar geleden
    Met alle respect , maar je bent pas een groot kampioen als je dat bij verschillende teams klaarkrijgt. Desalniettemin is Verstappen wel een topper.