Ivan De Witte.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivan De Witte. © Florian Van Eenoo Photo News

Openhartige Ivan De Witte is realistisch ambitieus: “Ik laat me niet meer meeslepen op golven euforie”

AA GentAA Gent is als enige Belgische club nog op drie fronten actief. Ivan De Witte (74) is dezer dagen dan ook een gelukkig voorzitter, die uit het (recente) verleden evenwel leerde dat euforie niet altijd de beste raadgever is. En die met zijn Buffalo’s straks in “money time” niet weer in die val wil trappen. De Witte over de triomf in Brugge, over het aflopende contract van Hein Vanhaezebrouck, over het uitdagen van Tarik Tissoudali in Jan Breydel en over zijn ultieme, stille droom van een tweede titel.

2 reacties

  • Eric De Donder

    2 jaar geleden
    Een zalige voorzitter, Ivan De Witte. Oprechte, warme en vurige supporter van zijn club met gezond verstand. Een voorbeeld voor elke voetbalclub. Heeft steeds het beste voor met het Belgische voetbal. Dankzij hem beleven we jaarlijks een spannende kompetitie met een mooie apotheose in de play-offs.
  • Teirlynck Luc

    2 jaar geleden
    Gewoon zitten en zwijgen ivan en u eigen supporters wat meer in de watten leggen De echte supporters werden reeds 2 jaar op alle vlakken hard aangepakt maar bleven de club trouw , en dan de hoofdtribune die meer leeg of vol zat de weggebleven successupporters zullen er nu wel weer al te graag bij zijn zeker in de finale !