• 27' Goal Lisandro Magallán
  • 46' Goal Christian Kouamé
  • Smail Prevljak Goal 9'

Dominant Anderlecht legt met sprekend gemak Eupen over de knie en mag het op de Heizel opnemen tegen Gent

Croky CupAnderlecht heeft zich naar het voorbeeld van AA Gent gisteren geplaatst voor de finale van de Croky Cup. Na het 2-2-gelijkspel in de heenmatch maakte paars-wit het in eigen huis af tegen Eupen: 3-1.

26 reacties

• Germain De Block

2 jaar geleden
    Forza gent want moeten het tegen 3 tegenstanders opnemen,anderlecht,arbitrage en var.
  • Christiaan GOETHALS

RSCA heeft geen extra 12 minuten nodig om te winnen, als de tegenstander één schietkans heeft opeen hele wedstrijd en zelfs er een tiental creëert, heb jeeen goeie wedstrijd gespeeld.
  • Ivan De Bakker

Het voetbal waar Anderlecht vandaag voor staat: 1 doelpuntje maken en de rest van de tijd balletje rondspelen op de eigen helft. Uit schrik en ook gewoon uit gebrek aan creativiteit. Wanneer wordt eindelijk de regel ingevoerd dat de bal NIET mag teruggespeeld worden eens over de middellijn? Dat zou het voetbal zeker ten goede komen.
  • eric debanne

Dominant ...🙄...tegen Eupen ...! Lucky parcours gehad om tot de finale te geraken ... Tegen Gent op hun doos in de finale
  • Wilfried Vanden Berg

En nu nog zoals het afgelopen seizoen , de refs en de VAR langs hun kan , en ze worden weer een kampioen . Ze zullen zoals vroeger al de hulp krijgen die ze nodig hebben, dat word wel geregeld .