©  Instagram

Waarom je het lief van Viktor Verhulst niet te zien krijgt in ‘De Verhulstjes’

Wie De Verhulstjes volgt, zou bijna vergeten dat Viktor Verhulst (27) al ruim een jaar geen vrijgezel is. In de realitysoap is geen spoor van zijn vriendin Sarah. Reden? De 22-jarige dochter van een vastgoedmagnaat deelt haar luxeleven elders.

Dennis Van Goethem

Gert Verhulst heeft ‘zijn’ Ellen, dochter Marie ‘haar’ Jef. Maar behalve een passage van boezemvriend/dj-partner Kobe Ilsen loopt Viktor Verhulst er eenzaam bij in De Verhulstjes. Kijkers vragen zich luidop af wat er is gekomen van zijn romance met de Leuvense Sarah Puttemans. Sinds ze bijna anderhalf jaar geleden een relatie begon met Verhulst, was ze nog niet te zien op het scherm.

Geruchten over een breuk doet zender Play4 af als roddels. “Viktor en Sarah zijn nog steeds samen.”

LEES OOK. Viktor Verhulst verlegen wanneer Gert emotioneel lied voor hem zingt

Sowieso mijdt het koppel de schijnwerpers. Naast een handvol foto’s op sociale media doken ze nog nergens samen op. Als model en Instagram-gezicht is Puttemans nochtans niet cameraschuw. De reden voor haar afwezigheid in De Verhulstjes ligt elders.

“Sarah heeft haar eigen vlog”, legt Play4 uit. Die startte ze vlak voor Nieuwjaar en wordt druk bekeken, opgeteld al meer dan 765.000 keer. Het leverde Puttemans een carrièrewending op.

Jetsetleven

“Ik ben nu voltijds influencer en zelfstandige”, vertelt Puttemans in een van haar vlogs. “Ik promoot beauty- en modemerken, en verdien zo mijn geld.” Wat vijf jaar geleden begon met selfies en vakantiefoto’s op Instagram, leidde tot modellenwerk bij een Italiaans lingeriemerk en reclame voor modehuizen als Chanel. Deze week woonde Puttemans in Parijs een show van Dior bij.

“Het was nooit mijn bedoeling om dit fulltime te doen, maar plots groeide het snel. In drukke periodes spring ik wel nog bij in het bedrijf van mijn ouders.” Vader Yves Puttemans is met zijn vastgoedfirma gespecialiseerd in luxeflats en staat in de lijst van rijkste Belgen, met een vermogen van 79 miljoen euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Toch is Puttemans gebrand op een eigen carrière. Op Instagram klom ze het voorbije jaar van 88.000 naar 132.000 volgers. Op Youtube geeft ze mode- en verzorgingstips, en laat ze meekijken in haar jetsetleven. Zo trok ze de afgelopen maanden naar Dubai, Londen en het bekende skigebied Val d’Isère.

Strandbar in Frankrijk

Ook over haar relatie met Verhulst deelt ze details. “Sommigen denken dat we elkaar online leerden kennen, maar dat gebeurde op vakantie in Frankrijk. We waren toevallig op hetzelfde moment daar, en via gemeenschappelijke vrienden raakten we aan de praat. Het begon dus eigenlijk in een Franse strandbar.”

In De Verhulstjes blijkt het niet, maar Puttemans en Verhulst zien elkaar dagelijks. “Samenwonen doen we nog niet, ik woon thuis bij mijn ouders. Maar in de week ga ik naar Viktor in Antwerpen.”

Plannen om naast Gert en co. op tv te komen, zijn er niet. Puttemans geniet van haar werk als vlogger. “Ik ben blij dat ik ermee ben begonnen. Het is een uitlaatklep. Sommige mensen hebben vooroordelen, en sturen gemene berichten. Een reden waarom ik mijn vlog startte, was om een andere kant van mezelf te tonen. De mensen kennen me nu beter en geven lieve reacties. Ik blijf zeker nog lang doorgaan.”