©  AFP

Stromae zingt over ‘kaka’ in nieuw album: “Het is een luchtig lied over vaderschap, ik wil gewoon een beetje lachen”

Het nieuwe album van Stromae (36) Mutitude sleurt je door een rollercoaster van emoties. Zo zingt hij tijdens het nummer L’enfer over suïcidale gedachten, maar vertelt hij over alle groezelige details van het vaderschap in C’est que du bonheur. “Ik ben al drie jaar vader, dus ik zit met mijn handen veel in de ‘kaka’”, vertelt Stromae tijdens een interview aan VTM nieuws. “Dus natuurlijk komt dat in mijn teksten, dat is onvermijdelijk.”

Jolien Pollet
Bron: Het Laatste Nieuws

Een rollercoaster van emoties, zo beschrijf je best het nieuwe album van Stromae. In het begin van de rit word je meteen overvallen door emoties over het gevecht van Stromae met depressie. En net zoals bij The Ride to Happiness in Plopsaland, blijf je even vastzitten met deze gevoelens tot en met het nummer L’enfer. “Ik denk dat je nooit helemaal uit die gevarenzone bent”, antwoordt Stromae op de vraag over zijn depressie. “Ik denk dat je voorzichtig moet zijn en voor jezelf en anderen moet zorgen. Ik denk dat het de beste manier is om te vechten.”

LEES OOK. RECENSIE. Stromae maakt langverwachte comeback met persoonlijke plaat ‘Multitude’: geluk is een goede stoelgang

Maar op Multitude is er ook ruimte voor humor. Zo zingt de zanger in het nummer C’est que de bonheur over zijn ervaringen met het vaderschap. Hij en zijn echtgenote Coralie Barbier hebben namelijk sinds 2018 een zoontje. “Het is een luchtig lied over het vaderschap, ik wil gewoon een beetje lachen”, lacht hij. “Ik praat veel over ‘kaka’ in mijn album. “Ik ben al drie jaar vader, dus ik zit met mijn handen veel in de ‘kaka’. Natuurlijk komt dat in mijn teksten, dat is onvermijdelijk.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER