BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Denis Odoi, de man die Club de voorbije weken kleur gaf: “Je had de kleedkamer van Fulham moeten zien na z'n vertrek”

Club Brugge“Oi Oi Oi Denis Odoi.” Ongewild in de spotlights – hij verkiest de anonimiteit – na een maand waarin de, euhm, middenvelder Club op alle mogelijke manieren kleur gaf. Een achtergrondverhaal.

5 reacties

  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Niet overdrijven hé Marcel. Ik zie een ploeg zoals Barnsley of Peterborough niet kampioen spelen in de Belgische 1ste klasse!!
  • Daniel Verplancke

    2 jaar geleden
    Wat in de Championship speelt kunnen veel ploegen zich hier niet permiteren,dat is 1. Ten tweede,waar iemand eerder speelde aanhalen is kinderachtig,Dennis was destijds goed en gezien zijn leeftijd de dag van vandaag nog steeds goed tot zelfs heel goed. Ten derde,hebben jullie enig idee wat de werkingskosten zijn in Engeland,ik bedoel daarmee de Championship in dit geval en de inkomsten?Daar komt geen enkele Belgische club ook maar van in de buurt.
  • Marcel De Maesschalck

    2 jaar geleden
    Heren : gelijk welke club uit het Championship wordt in België kampioen met een straat voorsprong, dus niet zo denigrerend doen over het niveau van Odoi, en bij uitbreiding de Engelse tweede klasse. Trouwens, het feit dat Odoi er bovenuit steekt zegt genoeg over ZIJN intrinsieke klasse.
  • wilgenhof rudi

    2 jaar geleden
    Dat zegt genoeg als zo een speler een meerwaarde is voor Brugge...
  • Eddy Van De Velde

    2 jaar geleden
    Zegt alles over de Belgische competitie: 2de klas in Engeland, hier top bij Club.