Nikita Mazepin.
Volledig scherm
Nikita Mazepin. © Photo News

Russische F1-piloot Mazepin reageert ontgoocheld op gedwongen vertrek bij Haas: “De komende dagen heb ik meer te vertellen”

Formule 1Slecht nieuws voor Nikita Mazepin: de Rus (23) is Formule 1-coureur af. Haas F1 bedankt hem voor bewezen diensten, nadat het eerder al afscheid nam van Mazepins belangrijkste geldschieter Uralkali.

31 reacties

  • Peter Thys

    2 jaar geleden
    nu weet ook een Rus wat het betekent om Rus te zijn, daar waar het voor een Oekrainer een stuk moeilijker is, Oekrainer te zijn ! Zij negeren bovendien niet hun identiteit en bovendien is het gezegde ook van toepassing andere en betere voor Mazepin !
  • Marc Vankan

    2 jaar geleden
    Een moedige beslissing van het team Haas
  • Patrick Van Dam

    2 jaar geleden
    Nikita zat in de Haas, enkel en alleen, omdat papa veel geld in het team stopte, niet omdat hij talent heeft. Nu de sponsordeal beëindigd is is er, logischer wijs, ook geen zitje meer voor Nikita. Niet de politiek wel de regel “geen geld geen zitje, tenzij men een uitzonderlijk talent is” heeft Nikita de das om gedaan.
  • Ben Van Steenwinkel

    2 jaar geleden
    Ik denk dat Putin hem wel een job kan bezorgen als chauffeur in het leger. Ze komen daar handen tekort momenteel.
  • Jo Nijs

    2 jaar geleden
    Dit artikel suggereert dat papa Mazepin op de hoogte geweest zou zijn van de nakende inval en impliciet zijn goedkeuring gegeven zou hebben ! Graag meer info hierover want als dat klopt dan is uitsluiting terecht !