Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
2
EINDE
1
Beerschot BEE
  • 62' 83' Goal Michael Frey
  • Joren Dom Goal 42'

Beerschot-coach Vanderidt scherp voor arbitrage na derbynederlaag bij Antwerp: “We zijn geflikt”, Priske weigert tv-interviews te geven

Jupiler Pro LeagueBrian Priske heeft een konijnenpoot. In een derby waarin álles zat - drie goals, een afgekeurde goal, een rode kaart -, klopte Antwerp de buren van Beerschot. Een zwakke eerste helft, een betere tweede en vooral veel opluchting op de Bosuil. Michael Frey scoorde twee keer en kroonde zich tot de held van Deurne Noord. Na het laatste fluitsignaal waren ze bij Beerschot niet te spreken over de arbitrage: “We zijn geflikt.” Priske besliste dan weer om geen tv-interviews te geven. Opvallend.

65 reacties

  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Beerschot duidelijk geflikt door de ref. Waarom het men dan een VAR nodig als men er toch geen rekening mee houd. De regel van de VAR zijn oer conservatief juist zoals het heel voetbal gebeuren.
  • Patrick Das

    2 jaar geleden
    Begrijp niet dat die van Beerschot niet naar binnen gingen na die afgekeurde goal
  • karel daneels

    2 jaar geleden
    Het ganse voetbal stinkt nog erger dan een beerput
  • martin Van Brempt

    2 jaar geleden
    Heeft het nog zin te reageren op de prestatie van de scheidsrechters? Er gaat geen week voorbij of er zijn wedstrijden waarbij het resultaat, door de onkunde van de arbiters,“geregeld” worden. Ik mag hopen dat het door onkunde is, erger zou nog zijn moest het met opzet zijn. Men vergeet echter wel te gemakkelijk dat de betrokkenen profs zijn. Voor de arbiters maakt het niet uit. Ontvangen doen ze toch.
  • luc caels

    2 jaar geleden
    Dat was duidelijk penalty. Match laten herspelen, en scheidsrechter schorsen. Hij is zo onbekwaam.