Deze week in ‘Familie’: nieuwe gezichten Brahim en Ilja doen hun intrede

TVNaast de spannende ontknoping met de verwikkelingen rond Tony (Jeroen Van Dyck) introduceren de makers van de VTM-soap ‘Familie’ deze week ook enkele nieuwe gezichten. Jamila, de dochter van Samira, is vorige week al geïntroduceerd. Deze week is het de beurt aan haar twee zonen, Brahim en Ilja. Een en ander zal uiteraard voor vonken en vuur gaan zorgen.

6 reacties

  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Als ze denken dat ze op deze manier dat gedrocht kunnen redden. Ik denk dat er nog meer mensen zullen afhaken.
  • luc boeckx

    2 jaar geleden
    Weeral nieuwe spelers!? Zo blijft er op den duur niemand meer over van het eigenlijke "familie"!? Maar is overal zo ook bv in "Thuis"! Zo kan men nog duizenden afleveringen maken pppffffffffffffffffffffffffffff.
  • Agnes Volginsky

    2 jaar geleden
    Ik volg al jaren familie. Gelukkig zit boem sjakelak er nog in . Onze Roel is ook formidastisch ! Andere zullen zich nog moeten bewijzen!
  • Maurice Van Gucht

    2 jaar geleden
    weerwoord op de reactie van Christine Herremans : wat zeg je dan over thuis nog veel meer personages en gedurig nieuwe gezichten daar weet ge begot niet meer wie wie is
  • Francis Beckers

    2 jaar geleden
    Hou het aub bij de oorspronkelijke familie en aanverwanten. Al die bijkomende families brengen helemaal niets bij aan het verhaal. Integendeel, op de duur kunt ge niet meer volgen. Als dat er weer allemaal bijkomt stop ik met kijken en ga ik naar "thuis" overschakelen.