Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Evenepoel blikt vooruit naar duels met Ganna en Pogacar in Tirreno: “De tegenstand is zó sterk dat ik niet wil uitspreken dat eindwinst een doel is”

WielrennenMet de eindwinst in de Ronde van de Algarve op zak begint Remco Evenepoel vol zelfvertrouwen aan de Tirreno-Adriatico. De tegenstand is echter van een andere orde dan in Portugal. Morgen wacht wereldkampioen Filippo Ganna in de tijdrit. Voor de eindzege moet hij Tadej Pogacar bekampen. “Je moet altijd in jezelf geloven, ook al is er iemand anders veel beter dan de rest.”

8 reacties

  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    De criticasters hier zouden beter zelf hun mond houden. Heeft al meermaals met zijn benen gesproken. Vandaag weeral eens . Dus mondjes braaf toe
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Voor de tijdrit zal het zeer spannend worden en dan is er Wout nog niet eens bij.
  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Pojacar en Ganna grote jongens ? Inderdaad beiden zijn 1.90 m , maar de kleine heeft in ziin korte carriere al meer UCI koersen gewonnen dan die twee grote rakkers tezamen . Geloof me of niet , Pojacar krijgt in de openingstijdrit een dreun .
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Hier zal de ultieme waardemeting bewezen worden :" Remco versus Ganna en Pogacar " ! Hier kan hij zijn criticasters de mond snoeren ofwel hun stelling bevestigen. Hoop alvast dat hij weerwerk zal kunnen bieden en zijn voet naast deze wereldtoppers kan zetten? Indien hij dit zou kunnen? dat maakt hem dan ook de beste Belgische toprenner.
  • Jef Lois

    2 jaar geleden
    Welke uitvlucht zal het jongentje nu hebben als hij vaststeld dat nu de echte grote mannen er ook zijn en hij er niet aan te pas zal komen. Maar steeds op voorhand grote verklaringen af leggen en achteraf moet mama komen helpen.