Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Belga

“Dit wordt zijn tweede grote test”: volgens onze chef wielrennen is er geen betere opponent dan Pogacar om te zien hoe goed Evenepoel is

WielrennenRemco Evenepoel (22) was tweede in de Ronde van Valencia en hij won de Ronde van de Algarve. Dat is één gereden wedstrijd op twee gewonnen. Dat is uitstekend, maar niet zo goed als Tadej Pogacar (23). De Sloveen is de winnaar van de UAE Tour en van de Strade Bianche. Pogacar heeft een winstratio van honderd procent dit jaar. Hoe dat in de Strade Bianche ging, daar zijn z’n tegenstanders nog niet goed van. Wat kan Evenepoel tegen hem in de Tirreno?

6 reacties

  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Ik zou Remco toch maar niet onderschatten.. en als hij 2e eindigt is dat een schitterend resultaat!
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    7 seconden maakt pogi boy bij wijze van spreke goed op een iets langere steile brug bij wijze van spreken omdat die zo goed is. Zal 2e eindigen maar dan heeft hij goed gereden want er is er gewoon eentje buitenaards.
  • Thomas Bruyninckx

    2 jaar geleden
    Zullen zien maar vrees ervoor. Tis al weer gebleken dat hij berg op niet met de allerbeste meekan. Hopelijk een knaltijdrit neerzetten.
  • freddy de keyzer

    2 jaar geleden
    Pogacar is de onbetwistbare nummer 1 van het wielrennen ! Die wordt één van de grootsten ooit ! Op twee staat onze Wout en dan op drie Roglic ! Dan volgen mannen als Alaphilippe, VDP, Evenepoel, Gana, Asgreen.
  • yvette van grasdorf

    2 jaar geleden
    Rustig blijven denk ik zo