De Boswandelingkamer bevindt zich boven discotheek Millennium. ©  Millennium

In discotheek Millennium kun je voortaan blijven slapen: “Van de dansvloer naar een geluidsdichte slaapkamer”

Herselt -

Wie is er bob? Hoe geraken we veilig thuis? Waar blijven we ergens slapen? Wie graag een stapje in de wereld zet, stelt zich weleens die vragen. Als antwoord lanceert de Herseltse discotheek Millennium nu Bed & Drink. In deze variant op een bed & breakfast kunnen feestgangers van de dansvloer rechtstreeks naar de (geluidsdichte) slaapkamer.

Jolien Pollet

Het is de eerste in zijn soort in België: een bed and breakfast voor feestgangers in een discotheek. In de Bed & Drink van discotheek Millennium kun je je samen met vrienden klaarmaken voor een avond in de discotheek én na het feestje je dansbenen laten rusten. En wie geen al te zware kater heeft, kan ’s ochtends genieten van een heerlijk ontbijt.

Uitbater Patrick Wouters. ©  Bert De Deken

“We merkten dat onze discotheek steeds populairder werd, waardoor er vaker mensen van verder weg bij ons langskwamen. We kregen dan ook regelmatig de vraag of er B&B’s in de buurt waren, dus we dachten: waarom beginnen wij er zelf geen?”, zegt Patrick Wouters van Millennium. “Het heeft als bijkomend voordeel dat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over een bob. Zo moet er niemand in de auto stappen bij iemand die net iets te veel heeft gedronken.”

De Flügelkamer. ©  rr

Flügelkamer

Millennium heeft de verschillende kamers een eigen thema gegeven. Zo kun je kiezen voor de Flügelkamer, de Boswandelingkamer, de Eristoff Pinkkamer en de Cozy Room. Hoewel de kamers zich vlak boven de club bevinden, hoeven de gasten zich geen zorgen te maken over lawaai: de muren van de kamers zijn geluidsdicht gemaakt. “Het enige dat je erdoor zal horen is het geluid van een bas. Maar als je er een goed nachtje van hebt gemaakt, zou je daar geen last van mogen hebben”, zegt Wouters.

Vanaf 49 euro per persoon kun je al een kamer boeken in Millenniums Bed & Drink.

De Eristoff Pink Room. ©  rr

De kamers bevinden zich boven de discotheek. ©  bert de deken

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER