Charles Michel en Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Charles Michel en Vladimir Poetin. © Photonews, rv

Charles Michel vraagt in gesprek met Poetin om vijandelijkheden te stoppen

In een telefoongesprek met de Russische president Vladimir Poetin heeft Europese Raadsvoorzitter Charles Michel hem gevraagd de “vijandelijkheden” tegen Oekraïne te stoppen en burgers vrije doorgang te geven.

28 reacties

  • Gertie Daerden

    2 jaar geleden
    Anders moet Michel samen met Ursula Von der Leyen, op bezoek gaan bij Poetin.
  • Gilbert De Meyer

    2 jaar geleden
    Wat Gino De Nil schrijft is geen onzin ergens ligt een groot deel van Rusland ook in Europa, en dat zou dus veel oplossen, maar dan staan we aan de deur van China en of die dat graag hebben blijft dan de grote vraag. Wel benik voorstander van een grote samenwerking over gans de werled maar ieder land moet wel baas blijven in zijn eigen keuken, en geen unie's nodig die zeggen hoe het moet, ieder land is anders en heeft andere cultuur.
  • Jean West

    2 jaar geleden
    Jacques-Philippe Leclerc Heel juist en niet vergeten dat Amerika al sedert 2014 al meer dan 2 biljard dollar aan Oekraïne gegeven heeft. De USA geeft niet om de bevolking ze willen alleen hun invloed uitbreiden.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    2 jaar geleden
    Amerika loopt al voor jaren Rusland te treiteren: "NAVO in de Oekraïne". Poetin beschreef de mogelijkheid dat Oekraïne lid wordt van de NAVO als een bedreiging voor de wereldvrede. Hij zei dat een westers-geallieerd Oekraïne, versterkt met NAVO-wapens, een oorlog tegen Rusland zou kunnen lanceren om de Krim te heroveren, wat zou leiden tot een oorlog tussen Rusland en het NAVO-blok. Amerika wil en zal oorlog voeren tegen Rusland, en niemand weet waarom.
  • gilberte Vergaelen

    2 jaar geleden
    Michel in plaats van een gesprek te voeren met Poetin wat toch tot niets uitdraaid, had je beter een benefiet op poten gezet om geld in te zamelen, gelijk onze Noorderburen deze morgen begonnen zijn tot vanavond. Hun teller staat daar op vele miljoenen. Bravo Nederland, hier vullen onze politiekers HUN zakken, wat een groot verschil met jullie!