Fabio Jakobsen won in Orléans.
Volledig scherm
Fabio Jakobsen won in Orléans. © Photo News

Fabio Jakobsen troeft (gevallen) Wout van Aert af na chaotische waaieretappe: “Geen grote schade aan mijn knie, het zijn schaafwonden”

Parijs-NiceFabio Jakobsen heeft nog maar eens een uitroepteken achter zijn status als allersnelste renner van het peloton gezet. De Nederlander klopte Wout van Aert in een sprint van een uitgedund peloton na een waaieroorlog in Parijs-Nice. Christophe Laporte werd derde en blijft leider.

29 reacties

  • Andy Van Daare

    2 jaar geleden
    Jef Lois, Remco reed een schitterende tijdrit, enkel Ganna is voor ( die het hele jaar niet andes doet dan tijdritten en daarvoor trainen... ), Het is niet leuk zeker dat Remco mensen stilaan met de neus op de feiten begint te drukken ? Wat hij ondanks zijn zeer zware val nu terug presteert, kunnen velen van dromen, tot spijt wie het benijd.
  • dretie munkies

    2 jaar geleden
    Mooie rit met triestig einde !
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Sommigen hieronder beseffen dat Van Aert opnieuw naar een schitterend seizoen tegemoet gaat .Winst in de Omloop , een ploegmaat helpen aan winst en een tweede plaats gisteren en tweede in het klassement ! En ze beginnen over doping , een gemakkelijke verdediging om hier mee uit te komen .Hoe frustrerend kun je zijn ??
  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Het is ook niet grappig als iemand je gaat beschuldigen van doping of andere feiten terwijl je zuiver bent. Als ik niet bewijzen dat iemand, pak weg een drugslab heeft. Moet k dat dan zomaar rondbazuinen? Laster en eerroof weet je wel.
  • Jef Lois

    2 jaar geleden
    En Evenepoel als de echt grote jongens mee doen kolt hij er niet aan te pas, maar wel steeds voor eennkoers grote verklaringen af leggen zoals ik ga voor de eind overwinning. Een kermiskoers zonder grote jongens kan hij winnen maar nu niks. Straks moet mama hem weer bij springen omdat hij teveel kritiek krijgt.