© Politie Antwerpen

Inboedel van telecomwinkel in beslag genomen wegens banden met drugsmilieu

Borgerhout -

Het DIFA-team van de politie heeft maandag de goederen van een telecomwinkel op de Turnhoutsebaan in beslag genomen. Binnen de vennootschap zou de omzet op niet-legale manier verworven zijn. De politie vermoedt dat de uitbater ook banden heeft met het drugsmilieu.

jtp

De politie stelde in september 2021 al een heleboel inbreuken vast tijdens een controle. “De winkel werd in opdracht van het parket verzegeld en de boekhouding werd in beslag genomen”, zegt de Antwerpse politie. “In december van vorig jaar werd in opdracht van het parket Ecofin in Antwerpen overgegaan tot de inbeslagname van de handelsgoederen van de telecomwinkel.”

Tijdens het onderzoek troffen de speurders namelijk ernstige aanwijzingen aan van het verwerven van een niet-legale omzet binnen deze vennootschap. Maandag ging het DIFA-team, een samenwerking van de lokale recherche en de federale gerechtelijke politie die zich richt op het bestrijden van handelszaken waarvan vermoed wordt dat ze banden hebben met het drugsmilieu, over tot het opladen van de inbeslaggenomen handelsgoederen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER