Jakobsen (rechts) won vandaag opnieuw.
Volledig scherm
PREMIUM
Jakobsen (rechts) won vandaag opnieuw. © Photo News

Quick.Step-Alpha Vinyl domineert waaierrit en neemt revanche na demonstratie van Jumbo-Visma in openingsrit Parijs-Nice: “Dit is ónze specialiteit”

Parijs-NiceHet is geen voetbal, maar Quick.Step maakte er 1-1 van in Parijs-Nice. Na de demonstratie van grote concurrent Jumbo-Visma op zondag vonden de mannen van Fabio Jakobsen het nodig om ook een punt te maken. “Dit keer was het onze beurt.”

10 reacties

  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Jumbo rijdt voor eindwinst voor Roglic en moest dus zorgen dat ze voorop bleven. Quick step rijdt voor ritwinst en moest dus gewoon Jakobsen vooraan houden. Het doel bepaald de tactiek en heeft niets met luiheid of profiteren te maken. Beide ploegen zijn overigens geslaagd in hun opzet.
  • Jef Lois

    2 jaar geleden
    En waar is meneer met grote verklaringen Evenepoel ? Als de grote jongens er bij zijn komt het jongentje er niet aan te pas, eens kijken naar zijn uitvlucht of moet mama hem weer komen beschermen?
  • Frans Huygen

    2 jaar geleden
    Enkel de laatste drie kilometer hebben we QS gezien en dat is veel te weinig om van een demonstratie te spreken ,nu hoort men ze niet klagen dat ze de wedstrijd moeten maken !
  • Roger De Win

    2 jaar geleden
    Volledig akkoord Kim Hoeck.
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Nou het is maar hoe je het verteld, Jumbo kwam er heel goed uit, opnieuw.