Dizzee Rascal bij aankomst in de rechtbank
Volledig scherm
Dizzee Rascal bij aankomst in de rechtbank © AP

Dizzee Rascal schuldig bevonden aan mishandeling van ex-verloofde

CelebritiesDe Britse rapper Dizzee Rascal (37), wiens echte naam Dylan Mills is, is schuldig bevonden aan de mishandeling van zijn ex-verloofde. Dat laat Sky News weten. 

  1. “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afrika gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’
    PREMIUM
    BV

    “Ik ben nog paar dagen in Zuid-Afri­ka gebleven om te bekomen”: Lynn Van den Broeck kwam zichzelf tegen in ‘Special forces’

    “Ik heb er amper tot niet geslapen. Je botst constant tegen je limieten.” Om maar te zeggen: de deelname van Lynn Van den Broeck (31) aan ‘Special forces’ was er eentje om u tegen te zeggen. De vriendin van Mathias Vergels ging tot het uiterste, en keerde diep onder de indruk terug. “Op een bepaald moment dacht ik zelfs: ik ga hier verdrinken”, vertelt ze in ‘Story’, waar ze ook vertelt waarom ze zo openhartig is. Hebben ze haar bij ‘Thuis’ aangesproken toen ze openlijk haar loon deelde?
  2. In ‘Máxima’ wordt Nederlandse koningin geconfronteerd met haar verleden: “Ik kan me voorstellen dat dit pijnlijk is voor haar”
    PREMIUM
    tv

    In ‘Máxima’ wordt Nederland­se koningin geconfron­teerd met haar verleden: “Ik kan me voorstel­len dat dit pijnlijk is voor haar”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”