Marc Degryse over de aanvaring tussen Paul Gheysens en Brian Priske in zijn wekelijkse analyse van de Jupiler Pro League.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse over de aanvaring tussen Paul Gheysens en Brian Priske in zijn wekelijkse analyse van de Jupiler Pro League. © Photo News

Marc Degryse: “Paul Gheysens is een stap té ver gegaan, Brian Priske is na de zomer geen trainer meer van Antwerp”

VoetbalMarc Degryse laat op dinsdag traditioneel zijn licht schijnen over de Belgische voetbalactualiteit. Onze huisanalist heeft daarbij vooral oog voor de aanvaring tussen Antwerp-voorzitter Paul Gheysens en Antwerp-trainer Brian Priske in de rust tegen Beerschot. “Eén ding is nu al zeker: Brian Priske is deze zomer geen trainer meer van Antwerp”

46 reacties

  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Wat is er verkeerd mee dat een speler die voor een andere ploeg tekende, niet meer opgesteld wordt? Wat zou zijn motivatie nog zijn om zijn uiterste best te doen?
  • Gerd Maenhout

    2 jaar geleden
    Als mevrouw Gheysens dan nog eens gaat bepalen of Refaelov spelen kan of niet dan ben je wel echt goe bezig ….
  • Jean Eeckelaers

    2 jaar geleden
    Dat is nog eens goed nieuws, nu nog valabele spelers kopen én we zijn er
  • Stefaan Jans

    2 jaar geleden
    Natuurlijk heeft een voorzitter het recht om het "eens te komen zeggen waarop het staat in de kleedkamer ". De grote Constant Van den Stock deed dit ook bij het grote Anderlecht in de jaren 70. En Priske geen trainer meer bij Antwerp ? Maar goed ook ! Met enkel een badhanddoek rond je middel verschijnen op de persconferentie is stukken makkelijker dan een ploeg taktisch goed doen laten voetballen !
  • Erik De jongh

    2 jaar geleden
    Hé El duidelijk, veel ploegen zijn jaloers op een voorzitter als Mr Geysens , hij wil het beste voor zijn ploeg dus ook voor de supporters, ik ben heel blij met zo een voorzitter